måndag 20 juli 2009

Hata Windows!

Efter en massa fippel utan att få min Vista att kunna spela in bloggvideos med hörbart ljud, drog jag fram min gamle mac ur bokhyllan och gjorde en wlog med den istället, det funkade utan minsta krångel. Men jag behöver verkligen en ny mac, den gamla låter oroväckande, himla ADHD som lurade på mig en windowsdator även fast jag vet att jag inte gillar dem...

Vem är MsTibbs?

Jag har hamnat i bloggträsket igen, skit också. =)

Jag försöker göra videoblogg men får inte ljudet att bli högt nog för att höras, någon som kan hjälpa mig?


Liten introduktion:

Någonting händer när jag tecknar och målar. Jag försvinner helt ur tid och rum, det bekommer mig inte, i mitt medvetande existerar det inte. Jag blir totalt uppslukad av det enda som spelar roll, den mest underbara känsla jag hittills upplevt, det att göra en bild. Det har sagts mig att jag har en mycket bred stil och att mina bilder har något av den kvinnliga krigaren i sig.

Jag är en kvinna på 25 år, ett estethuvud som aldrig får nog mycket kaffe. Kontraster, att teckna och måla, internet, att läsa (gärna fakta och Stephen King), hundar, giraffer, tung synth, politik (fp), My Little Pony, Hello Kitty, Michael Jackson, datorer samt att skriva dagbok är saker jag gillar.

Morgondagen återstår att bli skapad.